Montse Seró

Ceramista

“La docència per mi és una feina molt gratificant, ja que d’una banda em permet transmetre el meus coneixements en un àmbit tan extens com és la ceràmica i alhora em permet estar constantment en un procés d’intercanvi de coneixements tot participant dels procés d’investigació de cada alumne”.

 

Dedicada a la docència, impartint classes de ceràmica per a infants i adults des de l’any 1980, a escoles, centres cívics, escoles d’art i en el seu propi taller.

Va realitzar estudis a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics “Llotja”, amb l’especialitat de ceràmica. És artista de diferents disciplines; ceramista, creació d’estructures de gran format, art d’acció (performance) i instal·lacions. Ha participat en els festivals Gresol, Cerco- Acción, FEM, La Muga Caula, Celrà Caminat i va guanyar el primer premi del Sisè Certament d’escultura d’Orpesa.

És membre de l’organització del Celrà Caminat i actualment presidenta de l’associació Cercle Rodó de l’Escola d’Art de Celrà. Fundadora i organitzadora d’Artistes a Cel Obert, col·laboradora en els festivals FEM i membre actiu de l’associació Gresol. Realitza exposicions de ceràmica, individuals i col·lectives des del 1992.

Ceràmica
Tots els nivells
Fang i ceràmica
Tots els nivells