Festes de Nadal

Les festes de Nadal a Celrà inclouen activitats organitzades per diverses entitats, amb el suport de l'Ajuntament. Són unes festes molt participatives i hi destaquem la col·laboració de moltes de les nostres veïnes i veïns, que organitzen i donen un cop de mà en els diversos actes que es duen a terme al llarg de les festes de Nadal.

  • Pessebre vivent: Es porta a terme des de 1992, la tarda del 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, pels carrers del nucli antic de Celrà. El 2016 va celebrar la 25a edició.
  • Cavalcada de Reis: El 5 de gener, a les 18 h, comença la cavalcada de Reis, que acaba a la plaça de l'Església després de recórrer diversos carrers del poble. A la plaça té lloc la recepció oficial, un acte en què els Reis s'adrecen a la gent del poble i reben les cartes de la mainada.
  • Teatre nadalenc: Durant les festes de Nadal, a l'Ateneu es fan representacions d'una obra de teatre nadalenca preparada per l'associació Pastorets de Celrà amb el suport de l'Àrea de Cultura. El 2007 es va recuperar la tradicional representació dels Pastorets amb la participació de veïns i veïnes interpretant tots els personatges i la col·laboració d'altres entitats per enriquir diversos elements de l'espectacle. El 2016 es va optar per una proposta diferent, sense perdre el tema nadalenc, i es va representar el Conte de Nadal de Charles Dickens.
  • Quina de Nadal: El Club Patinatge de Celrà organitza cada any la Quina de Nadal, que dura diversos dies i té lloc al pavelló de la Fàbrica.

Cavalcada de Reis de Celrà
El Pesebre vivent de Celrà
Espectacle Els Pastorets de Celrà