Altres festes

Celrà és un municipi culturalment molt actiu, i gràcies a l'Ajuntament i a les diverses entitats que formen el teixit social i associatiu del poble, s'organitzen al llarg de l'any un gran nombre de festes i activitats d’àmbits molt diversos.

Festa del segar i el batre

El principal objectiu d'aquesta festa és donar a conèixer a les noves generacions com es feia la sega tradicional i quines eines s'utilitzaven al camp. El programa inclou una fira artesanal, un mercat i una mostra dels oficis relacionats amb la feina agrícola. La festa inclou diverses activitats per a les famílies i un sopar d'entitats. Els actes tenen lloc a la Torre Desvern durant un cap de setmana de juliol.

Festa petita

La festa petita o festa d'estiu es porta a terme el tercer dissabte de juliol, data pròxima a Sant Hou, el 17 de juliol. Tradicionalment, inclou una sardinada popular al vespre, en una vetllada que també ofereix una cantada d'havaneres i ball amb orquestra. El jovent del poble, amb seu al Casal de Joves El Moll, organitza la festa petita jove el cap de setmana anterior.

Festa de la Vellesa

Des de 1979 se celebra a Celrà una festa d'homenatge a la gent gran del poble, l'últim diumenge de setembre, en què es fa una publicació commemorativa i diversos actes. Entre altres activitats, el programa inclou una missa a l'església de Sant Feliu i una sortida per dinar en un restaurant de la Costa Brava, amb la participació de les persones homenatjades i de les seves famílies.

Festa del barri de Sant Feliu

La Festa del barri de Sant Feliu i barris veïns té lloc a la plaça de l'Ateneu, un dissabte de principis de juliol, i està organitzada per la seva comissió de festes amb el suport de l'Àrea de Cultura. El programa ofereix activitats infantils a la tarda, servei de bar i sopar amb ball.