Cultural Rizoma

Cultural Rizoma és una cooperativa sense ànim de lucre situada al municipi de Celrà que va obrir les seves portes l’estiu del 2018.

La cooperativa, fundada el 2017 i formada per Rita Andreu Vaquer, Olga Taravilla Baquero  i Mar Serinyà Gou té cura de projectes centrats en la investigació, la mediació i la difusió de la cultura, el pensament i la creació contemporània.

A Cultural Rizoma si articula una programació estable centrada en la difusió de la cultura i la creació contemporània –principalment focalitzada en les arts visuals, però no de manera exclusiva- i des d’on formulen programes públics – formacions, activitats, tallers, etc. – per a la difusió d’aquestes i altres propostes.

Exposició Cultural Rizoma | © Cultural Rizoma
Exposició Cultural Rizoma | © Cultural Rizoma

Cultural Rizoma entén aquests projectes i serveis com a eines que ens situen al llindar entre diversos àmbits de la societat. Treballant a l’entremig, entre la recerca, les pràctiques artístiques i la comunitat, teixint relacions, generant noves experiències, desplaçant els coneixements dels espais on s’originen, traslladant-los a altres espais on puguin créixer i enriquir-se. Però també obrint espais nous de coneixement, a través de l’educació i la mediació. Utilitzant la cultura i la pràctica artística com a eines per pensar i transformar el nostre entorn i la nostra manera de relacionar-nos amb el món.

WEB CULTURAL RIZOMA

Descobreix el seu projecte creatiu Geografies variables de la Memòria:

Geografies variables | © Cultural Rizoma

Com arribar-hi?

Altres espais d'exposició