Formulari cursos Escola d'Art per a persones adultes

Matrícules

  • Matrícula general: 36 € (Si es fa més d'un curs només s'ha de pagar un cop).
  • Matrícula per a restauració de mobles: 66 € (inclou material).

Les quotes són trimestrals

Dates dels cursos:
Del 2 d'octubre de 2023 al 21 de juny de 2024 (calendari escolar de festes).

Selecciona els cursos que vulguis realitzar:Descompte especial matrícula Escola de Dansa + Escola d'ArtAltres descomptes
Autoritzacions i consentiments

*Domiciliació del rebut trimestral 

Per domiciliar el rebut de la quota trimestral cal que ens feu arribar el document de dades bancàries omplert (que trobareu annexat a sota), a través d'una instància genèrica a la seu electrònica de l'Ajuntament.
Si sou antics alumnes i ja la teniu domiciliada, només ens heu d'informar en cas de canvi d'entitat bancària o número de compte.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: sol·licitud d’inscripció a les activitats de l’Àrea de Cultura (Gestió d’activitats culturals i de lleure).
Responsable del tractament: Ajuntament de Celrà
Finalitat del tractament: Gestió de les sol·licituds per inscriure’s a les activitats de l’Àrea de Cultura.
Legitimació: compliment d’una obligació legal.
Drets de les persones destinatàries: podeu sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades (dret d’oblit), i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web de l’Ajuntament de Celrà.
Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a l’apartat “Avís legal i protecció de dades de caràcter personal” de la pàgina web de l’Ajuntament de Celrà.