TRANSMISSIONS: CONFERÈNCIA BALLADA

Javi Casado i Guille Vidal-Ribas

Finalitzat
dissabte, 27 d’abril | 18:00 h
Compartir

Transmissions és una conferència ballada que combina música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Ofereix un discurs dinàmic i accessible per a tots els públics, sigui jove o adult.

On, quan i per què es van generar aquestes formes d’expressió? Què les caracteritza? Com van arribar a casa nostra? Aquestes són algunes de les qüestions que planteja la conferència, així com l’impacte que han tingut no només en l’àmbit de la dansa sinó també en el conjunt de la cultura popular de finals del segle XX i l’actualitat.

Transmissions és fruit d’una investigació realitzada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant més de dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d’una àmplia base documental i d’entrevistes a figures pioneres i referents nacionals i internacionals en aquest àmbit.

Fitxa artística

Autoria: Guille Vidal-Ribas i Javi Casado
Interpretació: Guille Vidal-Ribas i Javi Casado/Àlvar Marcos.

Disseny de llums i producció tècnica: Fran Ortega
Coproducció: Mercat de les Flors, HOP Plataforma de Dansa i Cultura Urbana, El Generador Art i Creació Cultural.
Amb el suport de: Explica Dansa, Centre Cívic Barceloneta, APdC - Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (beca "Carretera i Dansa").
Distribució: Vulcana
Fotografia: Marta Garcia
Teaser: Marc Costa Films

Dissabte
27
abr
Gratuït
Finalitzat