Dibuix i pintura

Tots els nivells

Professor: Kim Perevalsky
Grup A: dilluns, de 18 a 20 h
Grup B: dimarts, de 10 a 12 h
Grup C: dimecres, de 18 a 20 h
Grup D: dijous, de 10 a 12 h
Grup E: dijous, de 18 a 20 h
Preu: 104 €/trimestre (1 grup) // 150 €/trimestre (2 grups) 

Compartir

Dibuix i pintura per a tots els nivells

Aquest curs està dirigit a aquelles persones que vulguin aprendre dibuix i pintura, el professor s'adaptarà a l’alumnat i treballarà segons el seu nivell.

Segons aquests coneixements es poden treballar les següents tècniques:

Nivell inicial: Curs de pintura i dibuix adreçat a persones que no tenen coneixements previs de la tècnica pictòrica. Aprendran les bases tècniques per poder realitzar treballs artístics de dibuix, pintura a l’oli, acrílic i aquarel·la. Treballant la tècnica de la composició, l’aprenentatge de les propietats i possibilitats dels colors, capes i transparències. Ajudant a cada alumne en la introducció al treball amb nous materials, textures i tècniques contemporànies, potenciant la realització d’obres pròpies, segons temes i projectes escollits per l’alumnat, amb la direcció i seguiment constant del professor.

Nivell avançat: Curs de pintura i dibuix adreçat a persones que ja tenen alguna noció sobre la tècnica pictòrica en les seves diverses vessants (oli, acrílic, aquarel·la). Aprendrem a desenvolupar un treball artístic aprofundint en diferents recursos tècnics i habilitats individuals. Potenciant la realització d’obres pròpies, segons temes i projectes escollits per l’alumnat i amb la direcció i seguiment constant del professor.

Informació curs 23-24

Inscripcions del 15 al 30 de juny de 2023 per l'alumnat inscrit al curs 2022-2023.
De l'1 de juliol fins esgotar places, inscripcions obertes a tothom.

Activitats relacionades
Actual
Ceràmica
Tots els nivells
Fotografia bàsica per adults
Actual
Fotografia
Nivell bàsic
Actual
Fotografia antiga
Laboratori fotogràfic
Actual
Restauració
Recicla i recupera mobles