TALLER D'ANIMAL FLOW

A càrrec d'Iris Mir

Finalitzat
dissabte, 16 de desembre | 16:00 h
Compartir

Classe d'iniciació adreçada a joves a partir de 14 anys i persones adultes 
L’Animal Flow és una forma d'exercici físic sense impacte apte per tot els nivells. Es treballa amb el pes corporal i en quadripèdia. Els moviments s’efectuen en tots els plans de moviment i beneficia la coordinació, l'equilibri, la força, la flexibilitat, la mobilitat i la potència, contribuïnt així a la prevenció de lesions i a millorar la resiliència. A més, l’Animal flow ofereix diferents progressions i regressions per fer-lo accessible a tots els públics, donant l’oportunitat a moure’s i sentir el cos de maneres diferents a les que estem habituats durant la nostra vida diària.

IRIS MIR
Ex-corresponsal internacional a l’Àsia, escriptora i especialista en creativitat i democràcia, l’Iris Mir acumula experiència com a professora en el món del moviment a Hong Kong i al Regne Unit. Certificada oficialment en Pilates, Ioga, TRX-Suspension Training, Animal Flow, Total Barre i Progressive Ballet Technique (PBT), l’Iris vol animar a les persones a què gaudeixin del moviment respectant la seva individualitat.

Influenciada per la seva experiència vivint a l’Àsia i per la seva professió perseguint històries i donant veu a visions del món diferents, l’Iris vol reforçar el valor que el moviment té més enllà de l’aspecte purament físic i com aquest pot ajudar-nos a millorar la nostra intuició i creativitat, la nostra capacitat d’expressar-nos i comunicar les nostres opcions personals i la nostra manera de ser i estar al món. El moviment té la capacitat de posar a  prova les nostres capacitats físiques i mentals, portant-nos més enllà del que creiem que és possible. Les classes de l’Iris aporten resiliència i consciència, embarcant als qui ho practiquen en un viatge interminable d’autodescobriment, superació personal i creixement.

Horari: 16 a 18 h
Lloc: Escola Municipal de Dansa
Preu: 20 €

Dissabte
16
des
https://escoladedansacelra.koobin.com/index.php
Des de
20 €
Finalitzat