REL I GRAPA

Víctor & Raúl Pérez Armero

Gratuït
divendres, 15 de desembre | 20:00 h
Compartir

A Rel i Grapa, la dansa situa el cos al llindar entre tradició i modernitat en un intent d'entreteixir memòries en l'expressió del present. La música, tocada en viu, és el detonant d'una dansa on la transformació és clau. Juntes proposen un diàleg entre elements tradicionals i contemporanis, reinventant l'expressió de l'arrel en l’actualitat.
Rel i Grapa sorgeix de la necessitat d’apropar dues maneres de viure la dansa i del desig d’establir un diàleg entre tradició, contemporaneïtat i la fricció que hi podem trobar entre elles. Amb aquest gest d'apropament, sexpandeix l'imaginari tant de dansa com de música, deixant que els seus llenguatges es contaminin en una explosió d’identitats.
Una reivindicació dels origens amb una mirada contemporània que funciona com a contenidor pel retrobament dels germans Pérez Armero, destapant un univers artístic on la tendresa, la sensibilitat i l’escolta mutua son els pilars d’aquesta relació.
Rel i Grapa ocupa el cos contemporani amb expressions d’arrel; Rel i Grapa rehabita memòries des d’un lloc actual; Rel i Grapa creua el tradi amb el pop, la sardana amb el twerk; Rel i Grapa comparteix senzillament el plaer de ballar i el plaer de tocar.

Fitxa artística:

Idea original i coreografia: Víctor Pérez Armero
Composició Musical: Raúl Pérez Armero
Creació i interpretació: Víctor Pérez Armero i Raúl Pérez Armero
Acompanyament artístic: Montse Colomé
Espai Sonor: Panxii Badii
Disseny de llums i il·luminació: Arnau Sala
Coordinació de producció: Alba Gómez i Àngels Nogué
Producció executiva: Xavier Granada i Víctor Pérez Armero
Distribució: Magrana Escena
Col·laboració: Ginesta Ferrer, Lali Mateu i Esbart Sant Cugat
Menció especial premi Delfí Colomé

Divendres
15
des
Gratuït