PAISATGE. ESTUDI #1

Cia. Crea Moviment

Finalitzat
diumenge, 17 de desembre | 18:00 h
Compartir

Un espectacle participatiu per famílies amb infants de 3 a 5 anys. Una experiència artística oberta on, a partir de la dansa contemporània i la música interpretada en directe, es convida als espectadors a formar part de la proposta activament.
Estrenat el desembre del 2021 al Mercat de les Flors - Barcelona.

Un element senzill, la cinta de pintor, genera moments d'enorme bellesa quan es troba amb l'univers infinit del bebè, meravellat per la novetat i convidat per les intèrprets a l'exploració i el joc. Dos ballarines i un pianista, dibuixen amb el cos i la música paisatges abstractes juganers, íntims, suggerents...

L'espai, el vestuari i la posada en escena s'inspiren en l'obra de Pablo Palazuelo i els participants que s'hi endinsen gaudeixen d'un espai que els permet ser observadores però, també, descobrir-se ballant, jugant, construint i transformant l'espai.

Els espectacles de CreaMoviment són fruit d'un procés d'investigació constant al voltant de materials i les necessitats autèntiques dels infants, obrint noves mirades als adults que els acompanyen. El seu llenguatge aparentment senzill està ple de matisos destil·lats de la seva pràctica diària.

Fitxa artística:
Idea original: Cristina Martí Ninot
Direcció: Toni Viñals Matas
Coreografia: Teresa García-Valenzuela i Cristina Martí Ninot
Intèrprets: Itziar Barriobero / Fàtima Campos Trepat / Teresa García-Valenzuela / Cristina Martí Ninot / Toni Viñals Matas.
Tria musical: Marc García-Rami
Piano: Marc García-Rami / Juan Diego Fidalgo Ortiz / Paul Perera Arguedas
Disseny i elaboració de vestuari: Marta Porta Sánchez
Disseny llums: Sylvia Kuchinow
Tècnica: David Sales Miralles
Producció: Cristina Martí
Distribució: Fani Benages

Diumenge
17
des
18:00 h
 
Des de
4 €
Finalitzat
Activitats relacionades
Actual
EL VALOR DE RES
Cia. Pagans
dc. 17.07.24
Torre Desvern
Teatre