ORELLES

Marga Socias & Els Mals Endreços

Compra
15 €
dissabte, 3 de juny | 16:00 h
Compartir

Aquest espectacle forma part de la programació "Això el poble no li agradarà. Festival d'arts vives a comarques gironines"

Aquesta sessió està pensada perquè prèviament els participants formin part de la paella comunitària que es perpara per dinar. Per tant, l'entrada per aquesta sessió inclou el dinar i l'entrada a l'espectacle. L'horari del dinar és a les 14.30 h.

Una experiència participativa sobre l'escolta. ORELLES (Organisme Rural d'Exploració Lliure d'Escoltes Singulars) és un projecte sonor inèdit i emocionant. En una caravana coneguda com 'La-capsa-humana-de-música', dos músics interpreten materials d'autoria pròpia mentre una investigadora analitza cada peça i la forma en què aquesta pot ser escoltada.

El que presentem és un seguit d'experiments, diferents maneres d'escoltar. Els subjectes som totes, els músics i els que escolten. L'objecte és el so, la música i les cançons. I darrer de tot plegat un intent de subvertir l'escolta compulsiva i orientar, a qui tingui interès, cap a una escolta conscient.

ORELLES és un espectacle-concert o un concert-espectacle que es presenta com un procés d'investigació on el públic és convidat a participar lliurement de les diferens proves-experiències que es van proposant.

L'anàlisi es revesteix d'ironia i molt d'humor, i es transforma en un joc que ens pot fer reflexionar sobre com escoltem i sobre com volem ser escoltades.
Dissabte
03
jun

Activitats relacionades

CORPUS Compra
Actual
CORPUS
Xavier Bobés
ds. 17.06.23 | 18:00 h
Torre Desvern
Música Teatre
CORPUS Compra
Actual
CORPUS
Xavier Bobés
ds. 17.06.23 | 20:00 h
Torre Desvern
Música Teatre
Anna Ferrer
Actual
PARENÒSTIC
Presentació del disc d'Anna Ferrer
dg. 15.10.23 | 19:00 h
Teatre l'Ateneu
Música Teatre