EXPERIMENTACIÓ ESCÈNCIA

Amb Jordi Homs

Compra
15 €
Del 30.06.21 al 16.06.22

Dijous 18.30 a 20 h
Taller: 120 €/trimestre
1 sessió: 15 €

Aquest taller està pensat per redescobrir la veu a partir del moviment, i el moviment a partir de la veu, basat en el coneixement i experimentació de les relacions del cos i la veu.
Sobre aquesta base, cos, veu, moviment, desenvoluparem recursos expressius escènics. Un espai on crear jugant amb la veu i la dansa.
 
JORDI HOMS
Tenor i professor de cant especialitzat en les relacions de la veu i el cos
Format a Barcelona i París (1990/1998) amb Montserrat Aparici, Xavier Torras, Francisco Lázaro, Juan Onzina, Poul von Schilhansky i Dalton Baldwin.
El 1999 comença l’ensenyament del cant a Cuba durant nou mesos com a professor de cant de la coral Schola Cantorum Coralina.
Des de 1999 ha treballat les relacions del cos i la veu i ha estat professor de cant a Barcelona, Sevilla i actualment a Girona. Ha anat establint les relacions del cos i de la veu a través del cant de la dansa,  l’equitació i l’estudi de l'anatomia i la fisiologia del cos.
Acualment el seu treball és fruit de totes aquestes experiències i disciplines complementàries al cant i dona una comprensió i visió diferent del cant i la veu, on el cos i les seves lleis s’integren per facilitar l’aprenentatge del cant per a tothom.
Des de l’any 2015 col·labora habitualment com a docent a l’EMDC.
Dijous
16
jun