SACA TU MONSTRUO Y DALE UNA PALIZA

Taller a càrrec de Los Informalls

Compra
75 €
dissabte, 17 de desembre
Compartir

Horari: de 10.30 a 13 h i de 15 a 19 h.
Adreçat a joves a partir de 16 anys i adults
El taller finalitzarà amb una improvisació dels participants al Pavelló de les Piscines de Celrà, oberta al públic.

Els tallers dels Informalls són un lloc d'experimentació on comparteixen la seva manera de crear i entrenar com a ballarins, performers i artistes i on generen un espai lliure de judici i capaç d'impulsar els assistents a actuar sense filtres, habitant un espai on treballar l'imaginari i explorar els límits de l'estupidesa com a font inesgotable d'inspiració. Tota la pràctica gira al voltant del cos i la seva fisicalitat, un joc continu, on l'objectiu és desorientar els participants i practicar diferents maneres de ser, estar i moure's “fent allò que no saps com si ho sabéssis fer”.

L'entrenament s'engloba completament en el marc de la improvisació i toca disciplines que van des de la dansa contemporània i l'acrobàcia fins a la música, el cant o el teatre. Un espai i un temps compartit per tornar-nos boges, suar i posar-nos a prova.

T'atreveixes?

Los Informalls

Luis García i Pere Joseph són dos professionals de la improvisació, navalles suïsses multiús, decatletes de l'art i de la vida, amants de jugar amb els límits de la cosa establerta i políticament correcte. Són els creadors de Los Informalls, una companyia d'arts escèniques multidisciplinària que funciona com a plataforma per a la creació artística que representa un estil de vida basat en el moviment, l'humor i l'agitació social, alhora que defensa un art proper i sensible. La companyia es mou en un lloc entre la dansa, el teatre i allò que desconeix.

Més informació: www.losinformalls.com

Dissabte
17
des