TALLER DE GAGA PEOPLE

amb Ariadna Montfort

Compra
15 €
diumenge, 18 de desembre | 10:00 h
Compartir

Diumenge 18 desembre: 10 - 11.30 h
Adreçat a tots els públics a partir de 15 anys

Gaga és una nova manera d'obtenir coneixement i consciència personal a través del teu cos. Gaga proporciona un marc per descobrir i enfortir el cos i afegir flexibilitat, resistència i agilitat alhora que alerta els sentits i la imaginació. Gaga augmenta la consciència de les debilitats físiques, desperta àrees adormides, exposa les fixacions físiques i ofereix maneres d'eliminar-les. El tribal millora el moviment instintiu i connecta amb el moviment conscient i inconscient, i permet una experiència de llibertat i plaer d'una manera senzilla, en un espai agradable, amb roba còmoda, acompanyada de música, de cadascú amb ell mateix  i amb els altres.

Ens fem més conscients de la nostra forma. Ens connectem amb la sensació de la infinitat de possibilitats. Explorem el moviment multidimensional; gaudim de la sensació d’alta fisicalitat en els nostres músculs, estem preparats per atrapar, som conscients del nostre poder explosiu i de vegades ho fem servir. Canviem els nostres hàbits de moviment trobant-ne de nous. Anem més enllà dels nostres límits que ens són familiars. Podem estar tranquils i alerta alhora "- Ohad Naharin

ARIADNA MONTFORT

Ariadna Montfort (Barcelona, 1983), es forma com a ballarina a l’escola de dansa Madó i l’École-Atelier Rudra Béjart de Lausanne. Després del seu pas pel Ballet de Berna, la Batsheva Dance Company i la també Israelí Inbal Pinto & Avshalom Pollak Dance Company, s’instal·la a Barcelona com a ballarina, docent i coreògrafa freelance. És professora de Gaga, el llenguatge del moviment d’Ohad Naharin, ballarina de La Veronal, terapeuta Ilan Lev i estudiant de Psicologia a la UOC, entre altres coses. El 2017 va rebre el Premi Institut del Teatre pel seu espectacle Moaré que es va estrenar dins del Festival Grec de Barcelona i ha rebut 2 nominacions finalistes als premis MAX , premis de la crítica de Barcelona i premis butaca. El 2019 rep el premi butaca a millor intèrpret femenina de dansa femenina per Pasionaria de La Veronal.

Diumenge
18
des