PRESENTACIÓ DEL DISC SOBRENATURAL

Toni Beiro

Finalitzat
Dissabte 24 de setembre | 20:00 h
Compartir
Afegir al calendari

Toni Beiro presenta al Teatre Ateneu de Celrà el seu últim treball; un concert acústic on oferirà totes les cançons del seu nou EP "Sobrenatural"; un univers construït a partir del Blues, del Soul, de la cançó d'Autor i del Rock amb influencies del Pop i un recull de les millors cançons de la seva carrera.
Toni Beiro torna amb el seu sisè treball Sobrenatural (World Music Factory), el setè si comptem la seva primera maqueta gravada el 2002.
El cantant i músic gironí ens presenta un EP de cinc cançons, composat, gravat, arranjat i produït per ell mateix.
Durant els primers mesos del confinament va decidir que havia arribat l’hora de muntar-se un estudi a casa per poder enregistrar i gravar totes les seves inquietuds creatives amb la calma i serenitat que no li permetia fer-ho en un estudi,  i amb el major dels aliats: el temps.
Sobrenatural és la primera cançó que obre aquest projecte i dona títol al disc. En ella parla de la superació personal. Un tema acústic progressiu, amb tintes rockeres, ple d’emocions i sensibilitat, que t’arriba directament a l’ànima.
La segueix De vuelta al pasado, una cançó amb un ritme que et contagia i amb una lletra molt fresca. Tot un himne a la seva generació, un cant i un homenatge als 80’s, un itinerari per aquells temps passats on la música, el cinema i la vida van der de les millors escoles on un podia aprendre i créixer.
El tercer tema porta per títol Aura, una emotiva i meravellosa balada amb tocs de blues mediterrani plena de sensibilitat.
Els disc acaba amb Si alguien nos ve desde fuera, una cançó de crítica social i amb aires surenys, aquest estil que caracteritza el propi Beiro, on navega entre el rock i el flamenc. I tanca amb Ahora o nunca. Ç
Sobrenatural és un univers contruït a partir del Blues, el Soul, de la cançó d’autor i del Rock amb influencies del Pop.
Aquest treball ha sigut gravat a La Cabina Productions, el propi estudi de l’artista, i mesclat i masteritzat per Jordi Cristau a Groove Temple Studio.
Dissabte
24
set
Des de
4.5 €
Finalitzat

Activitats relacionades

ABSÈNCIES Compra
Actual
ABSÈNCIES
Andrés Corchero
08.10.22 | 19:30 h
Teatre l'Ateneu
Dansa Teatre
LA DONA DEL TERCER SEGONA Compra
Actual
LA DONA DEL TERCER SEGONA
Cia Teatre Nu
15.10.22 | 20:00 h
Teatre l'Ateneu
Teatre
CONSERVANDO MEMORIA Compra
Actual
CONSERVANDO MEMORIA
El Patio Teatro
16.10.22 | 18:00 h
Teatre l'Ateneu
Familiars Teatre
BURRUEZO & NUR CAMERATA Compra
Actual
BURRUEZO & NUR CAMERATA
Amb Virginia Joëlle
22.10.22 | 20:00 h
Teatre l'Ateneu
Música Dansa Teatre
POTSER NO HI HA FINAL
Suspès
Actual
POTSER NO HI HA FINAL
Cia Circ Pistolet
23.10.22 | 18:00 h
Teatre l'Ateneu
Teatre
Garrí al forn Compra
Actual
GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA
Cia. El Mirall
23.10.22 | 19:00 h
Teatre l'Ateneu
Teatre
BAJAU Compra
Actual
BAJAU
Cia Ponten Pie
13.11.22 | 18:00 h
Teatre l'Ateneu
Familiars Teatre
IAIA Compra
Actual
IAIA
Cia Mambo Project
26.11.22 | 19:00 h
Teatre