R.A.V.E (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination)

Cecília Colacrai

Finalitzat
dissabte, 2 de juliol | 20:00 h
Compartir

I si el teatre fos un espai entre el cel i la terra, entre el passat i el futur? Què passaria si aquest lloc fos poblat, alhora, de records de quan els humans no estiguessin desvinculats de la naturalesa i de les actuals profecies de la fi del món?

En R.A.V.E., Cecilia Colacrai està sola a l’escenari, intentant indagar a través del gest, el nostre instint de preservació. A partir d’una intensa relació amb la vibració sonora, ella evoca la primitivitat per desplegar una varietat d’estats físics. Demostrant una plasticitat extraordinària i la capacitat de resistir, ella es transforma una vegada i una altra, portant el seu cos al límit.

En aquest espai indefinit, Cecilia no parla de si mateixa, sinó a través del seu cos, sobre la finitud i els esdevenirs de la nostra espècie. Aquí la dansa es presenta com gallet a la ficció, oferint un llenguatge que permet transportar-nos i imaginar formes de vida més enllà de les parets del teatre.

Joao Lima

FITXA ARTÍSTICA

Idea, creació i interpretació: Cecilia Colacrai

Acompanyament artistic Joao Lima

Música: Miquel Casaponsa, Miquel Vich Vila

Espai sonor: Miquel Casaponsa

Asistència de so: Pablo (Mo) Ramírez

Disseny de llums: Iván Cascón

Espai escènic i vestuari: Sergi Cerdán

Producció: Rita Stivala

Fotografia i vídeo: Tristán Pérez Martín 

Col·laboració: María Muñoz i María Magdalena Garzón.

Una coproducció de : Mercat de les Flors

Amb el suport de: Generalitat de Catalunya - Departament de CulturaL’Animal a l’Esquena, Paso a 2 - Certamen Coreográfico de Madrid, La Visiva, Azala Espacio, Musiberia,
C.C. Barceloneta, La Caldera de Les Corts, L’ Estruch de Sabadell, Ateneu de Celrà.

Agraïments Gabriela Solini, Carina Aguis, Xavi Moreno, Ursa Sekirnik, Colectivo Big Bouncers, Federica Porello.

 

 

 

CV

La ballarina, coreògrafa i docent Cecilia Colacrai investiga diferents aspectes de la dansa des de l’any 1997. Membre del Col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, també col·labora amb el coreògraf João Lima. El 2005 crea la seva primera peça en solitari, Sola?, i el 2011 La incorruptible bellesa de la distància, amb la col·laboració de les companyies loscorderos i Nats Nus Dansa. Ha treballat amb artistes com Thomas Hauert, Joan Català, Jorge Albuerne, Emmanuel Grivet, Toni Mira - Nats Nus, Montse Colomé, Alexis Eupierre, entre d’altres. Actualment, forma part de l'equip docent de l'Institut del Teatre de Barcelona (CSD), de l'escola de teatre físic Moveo i del projecte SUDANSA. Ha format part de la junta directiva de l'APDC i ha estat sòcia dels espais de creació La Visiva i La Caldera.

www.ceciliacolacrai.com

Dissabte
02
jul
Gratuït
Finalitzat