LLEVADORES I INFERMERES GIRONINES

Presentació de llibre

Gratuït
Dijous 26 de maig | 17:00 h

Presentació a càrrec de la seva autora, Mria Rosa Masana Ribas.

Aquests llibres que presentem son una auto edició que s´ha fet amb l´objectiu d´agrupar i fer més fàcil la lectura de les diverses publicacions que sobre infermeres i llevadores havia publicat a diverses revistes gironines des de l´any 1991 fins l´actualitat.

La edició està feta en dos volums, degut que el tipus de format del llibre  no permetia  un gruix de 440 pàgines per una sola edició.  Va sortir d´emprenta el mes d´agost de l´any 2014 i se’n van fer una tirada de 150 exemplars. De moment no  s´ha fet cap presentació publica del llibre i no han sortit de casa, excepte els llibres que he regalat, de vendre’n algun seria a preu de cost  i només per  recuperar una part de les despeses generades per la correcció lingüística i la  impressió.

Contingut del llibre

 Volum I , A més de les dades territorials hi ha informació referent a  infermeres i llevadores de : El Baix Empordà, la Bisbal , Pals , Palafrugell Corçà i Monells la Pera ,Torrent, Palamós ,Castell d’Aro ,Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols.

Volum II, Hi ha dades de professionals de: el Gironès: Llagostera Celrà, Bordils, Girona ciutat, l’Alt Empordà: Figueres , la Jonquera, la Garrotxa: Olot, la Cerdanya: Puigcerdà, el Pla de l’Estany: Banyoles, el Ripollès: Ripoll, Camprodon, Ribes de Freser i Campdevànol i la Selva: poblacions de la Selva interior i marítima. I una Cronologia d’alguns fets sanitaris i socials (segle XVI al XXI) a més d’una recopilació  imatges.

Activitat emmarcada dins el cicle "Cafè i llibres" que organitzen conjuntament Jubilus Grup i la Biblioteca Municipal.

Organitza: Jubilus Grup i Biblioteca Municipal de Celrà

Dijous
26
mai
Gratuït