CLÀSSIC-JAZZ amb Sara Garcia Guisado #regaladansa

amb Sara Garcia Guisado

Compra
20 €
Dimarts 14 de juny | 23:59 h

Del 13 gener al 31 març 2022
Dijous de 11.30 a 13.30 h

16 desembre : CLASSE OBERTA!!

DANSA 
Clàssica, Moderna, Creativa i Saludable per Adults:
Des de fonaments de la dansa clàssica proposem un moviment saludable, combinant la frescor i alegria de l'estil de la dansa jazz.
T’oferim l’ oportunitat de generar un diàleg viu i conèixer el teu cos en moviment.
Amb aquesta practica aconseguiràs un benefici personal, social, artístic i emocional.
 
SARA GARCIA GUISADO
Es va iniciar en el món de la dansa l’any 1985, prenent classes de Jazz, amb una deixebla de Montse Colomé. Va realitzar estudis de dansa clàssica al Conservatori de Sevilla i a la Royal Academy of Dance. S’ha format com a docent de dansa clàssica en el mètode de l’ Escola Vaganova.
A partir del 1990 comença a explorar la dansa contemporània de diversos estils de la mà de Carl Paris, Anne Mittelholzzer, Joe Alegado… Posteriorment realitza els estudis de Dansa i Coreografia en l’Institut del Teatre de Barcelona. Amplia la seva formació amb estudis d’ interpretació, comèdia de l’art, teatre de l’oprimit, direcció, teatre dels sentit.
Ha ballat amb Cia. Mar Gómez, Cia. Danat Dansa, Cia. Avelina Arguelles, Cia. Rasataula, Cia. Roberto G. Alonso, Cia. Els Comediants… I treballat en produccions teatrals amb directors com Pep Cruz, Manel Barceló, entre altres. Va crear la seva pròpia companyia (2002-2012) Cia.NadaQuever_Dansa-Teatre. Ha dirigit i portat a escena vuit produccions de dansa contemporània, comptant amb ballarins de Madrid, Catalunya, Itàlia i Portugal. Ha participat en diferents Festivals Internacionals, nacionals i locals.
Dimarts
14
jun