Contemporani C. Tècnica Limon amb Francesc Bravo

amb Francesc Bravo

Compra
20 €
Dimecres 08 de juny | 23:59 h

del 12 gener al 30 març
Dimecres de 11:30 a 13:30h


En Aquest taller proposo que cada un busqui senti i utilitzi el pes per provocar diferents qualitats de moviment.
Treballarem amb la col·locació del cos respectant l'Estructura
anatòmica, i aconseguint així una fluïdesa total.

Desenvoluparem Petites Composicions coreogràfiques i estructurarem el material.

Musicalment proposo Una intensa Relació Física amb les Diferents propostes musicals, que es converteixen en fil conductor del Treball.

Gaudirem de la dansa en la seva tècnica, a la Composició i en la improvisació del moviment.*Francesc Bravo

Ballarí, Coreògraf i Director de la seva companyia ‘Rayo Malayo’.

Barcelona, 1957.

Creador i consolidat intèrpret de la dansa contemporània feta al nostre país, des de fa més de 30 anys. Inicià el seu aprenentatge amb Anna Maleras, continuant els estudis al Institut del Teatre Escola Superior de Dansa de Barcelona i amb Sara Sugihara a Nova York.

El seu recorregut interpretatiu inclou importants companyies, tan del país com de l’estranger, com la de Anna Maleras, el Ballet del Gran Teatre del Liceu, el Ballet Contemporani de Barcelona, el Freshdance de Nova York i la Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa.

Al 1984 crea la seva primera peça L.F., primer premi de coreografia en el Certamen Tórtola Valencia. A Barcelona estrena els seus primers espectacles, Lasiti y El Ring (1987), i el  Tratado de Pintura (1991), producció del Centro Nacional de Nuevas Tendencias.

Des de 1989 dirigeix la seva pròpia companyia Rayo Malayo, agrupació establerta a Madrid on es gesten diverses propostes, com els muntatges:

No es todo metal / Atocha vidre / Situaciones Cortas / El interior / Historia Pélez / Visto, leído…No miro / Canal para dos / Anchotres/ Kanal Directo / El Forat Cosmic / Por mi lado / Dens, oli, pedra / Trans-lata-madre / Amor de Mare /¡Ay! En la Vida! /De Vistarama a Guadarrama. Pau linda i Los Olvidados creació de Cristiane Boullosa.

L’última creació, De Tijuana a Colón fou estrenada als Veranos de la Villa (2007), coreografia adaptada a la Plaza de Colon (Madrid) com a espai urbà.

Entre 2008 i 2012, forma part del projecte dirigit per Cristiane Boullosa Omos Uno, treballant a partir de la Tècnica de Improvisació portada a l’espai escènic, i al públic en general.

Actualment prepara una nova peça coreogràfica per a Rayo Malayo interpretada per ell mateix.

Durant la seva llarga trajectòria ha estat convidat a participar a diverses trobades i festivals internacionals com Madrid en Danza, En Pe de Pedra (Santiago de Compostela), Dies de Dansa (Barcelona), Gijón, Vigo, Oviedo, Logroño, País Basc, València i Les Canàries. I a alguns espais insòlits de Filipines, Itàlia, Marroc, Panamà i en el Festival Internacional de Dansa Contemporània de Colòmbia, Sobresaltos, on va participar al 2002.

Com a mestre, aquest creador i ballarí, porta a terme una àmplia carrera pedagògica que li ha portat a impartir classes i tallers per importants espais i companyies. Les escoles de Carmen Roche, Carmen Senra, Karen Taft, la Universidad Carlos III, el Real Conservatorio Profesional de Danza i l’espai Bambudanza (Madrid), La Fábrica Espai de Dansa (Barcelona). IBStage 2016.

I per a companyies com, Gelabert Azzopardi, Metros, Aracaladanza, Cía. La Clá…

Dimecres
08
jun