KL'AA: LA TEVA CANÇÓ

Inspira Teatre

Finalitzat
Diumenge 13 de febrer | 17:00 h

PREMI FETEN 2020 A MILLOR ESPECTACLE PER A LA PRIMERA INFÀNCIA

"Poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc".

KL'AA és un espectacle/concert de creació dirigit als més menuts (de 0 a 5 anys) i a les seves famílies. La base de l'espectacle és la veu (tres veus femenines), i el moviment.


KL'AA significa "cantar" en llengua hadzabe, la llengua més primitiva que es coneix. És un viatge musical de l'infant en la descoberta del món. Una experiència visual i sonora a través de la veu i la cançó. Posa de manifest la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle d'identitat. És a través de la veu, del sonar a través del nostre cos que ens fem més persones.


L'espectacle es va construint gràcies als sons, els sons que emet un nadó per comunicar-se. A partir d'aquí sorgeix la música. Una música molt propera a ells. Perquè sobretot és vocal i femenina (recorda a la veu de la mare) i perquè no s'utilitza text sinó sons que ells reconeixen, i algunes paraules properes al seu llenguatge. Tot acompanyat de gest i moviment (també basat en l'evolució que fan des que neixen i en el com es van desplegant) que fa que encara en capti més l'atenció.

 

Edat recomanada: De 0 a 5 anys.

Fitxa artística:

Idea original: Esther Westermeyer
Autoria: Esther Westermeyer i Claudia Moreso
Intèrprets: Laia Piró/ Anna Alborch, Neus Umbert/Mònica Vives i Esther Westermeyer
Direcció: Clàudia Moreso
Composició i direcció musical: Viv Manning
Espai escènic: Martí Doy
Ambient sonor: Àlex Cabrer
Tècnic so i llums: Guillem Bonfill
Disseny de llums: Guillem Bonfill
Disseny gràfic: Laia Carrera i Xavier Serrahima
Fotografia: Martí Mira i Ana Zaragoza
Vídeo: Ricardo Salas
Producció: Inspira Teatre

 

Diumenge
13
feb
Des de
3 €
Finalitzat