HORA DEL CONTE

Petita&Gran

Gratuït
Dissabte 04 de desembre | 12:00 h

Contes que narren la vida de quatre dones extraordinàries: Frida Kahlo, Coco Chanel, Amelia Earhart i Agatha Cristie. A càrrec de Cristina Noguer de Creixent amb Art.

Sessió de contes en motiu del Dia contra la violència en vers les dones. A càrrec de Cristina Noguer de Creixent amb Art.

Què tenen a veure Frida Kahlo, Coco Chanel, Amelia Earhart o Agatha Christie? Doncs que les quatre foren unes dones extraordinàries i que van destacar dins del seu entorn professional. Dones úniques, lluitadores, revolucionaries, valentes, enginyoses i que han inspirat i segueixen inspirant a molta gent. 

L’espectacle “Petita & GRAN” se centra a explicar la vida d’aquestes dones, d’una forma divertida, poètica, amb disfresses, música, art, i on els petits espectadors tindran molt a dir-hi. Els contes estan escrits per la Maria Isabel Sánchez Vegara i meravellosament il·lustrats per diferents il·lustradores, totes elles dones d’arreu del món. 

A través de la lectura d’aquests contes coneixerem els oficis d’una pilot d’aviació, d’una modista, d’una pintora i d’una escriptora. Ens acostarem a la vida d’aquestes dones per saber qui eren i què van fer, i alhora veurem que tot el que un es proposi, ho pot aconseguir.

Dissabte
04
des