Dansa Etno-Contemporània amb Virginia L. Claessens

Compra
15 €
Dimecres 15 de desembre | 11:00 h

Del 27 octubre al 15 desembre

Dimecres de 10 a 11.30 h

Fusió de danses del món: oriental, persa, clàssica, danses de l’orient mitjà, danses gitanes turques i balcàniques i gir; amb una base de dansa clàssica i flamenc.

Un viatge per diferents països a través de tècnica, seqüències, coreografies i improvisacions, creant un diàleg corporal entre la força i la delicadesa inherent a la feminitat.

Virginia Joëlle López Claessens

Treballa el seu cos des de molt petita rebent classes de Dansa Clàssica, Jazz i Claqué a Coco Comín a més d’estudiar piano durant deu anys i practicar l’atletisme de manera semi professional durant uns altres deu anys. A l’any 2004 s’endinsa en les Danses del Món: Oriental, Persa Clàssica, Danses de l'Afganistan, del Tadjikistan, Uzbekistan, Danses Gitanes Turques i Balcàniques i Gir. Completa la seva formació corporal estudiant Flamenc amb Toni Moñiz a l’escola de José de la Vega a Barcelona,  i Dansa Clássica amb Ana Dávila a Girona.

Aprofundeix en l’enteniment del cos i la ment amb la Formació d'Anàlisis i Facilitació Somato-Energètica i Psíquica (AFSE) basada en l’Anàlisi Bioenergètic  i la formació de TRAL  (Terapia de Reequilibració del Aparell Locomotor) a l’Escola Universitària Gimbernat amb Pedro de Antolín a Barcelona, a més de fer formacions puntuals en Anatomia, Integració i Moviment amb Núria Vives.

Ha format part de la Cia. Nava Dance Collective, dirigida per Miriam Peretz i treballa actualment amb la Cia. Un Sol Traç i amb la Cia. Drakonia, també com a ballarina solista de Nur Camerata, dirigida per Pedro Burruezo.

Crea el seu propi llenguatge corporal al qual anomena “Dansa Etno Contemporània” on fusiona totes les tècniques i estils apresos i “Gir en Dansa” on explora un espai sense límits, obert a una experiència de pura connexió amb un mateix i l’univers, a través de l’antiga tradició de Gir Sufí, portada a una expressió lliure i contemporània.

Dimecres
15
des