PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

TAU. Libro de la memoria y la quimera

Finalitzat
Divendres 19 de novembre | 19:00 h

L'acte consistirà en la presentació i lectura de fragments de la novel·la TAU. Libro de la memoria y la quimera, de Christian T. Arjona, publicada per l'editorial Libros de Aldarán.

TAU. Libro de la memoria y la quimera  és el relat d'un sol dia de solstici d'hivern en el qual caben trenta anys; un calidoscopi literari de records, viatges i fragments de diaris: una autobiografia veraç i fictícia els motius principals de la qual (l'escriptura, l'art, l'amor, l'espiritualitat) s'insereixen en una estructura narrativa polièdrica i polifònica que hibrida en un mateix fluir els gèneres de la novel·la, la poesia i l'assaig.

Desplegar el llibre de Tau és obrir de bat a bat una finestra lírica i barroca i contemplar el que mostra el seu elaborat marc, el paravent després del qual escriu el seu protagonista: paisatges, aromes, sons, textures i sabors dels aliments terrestres. Des de l'escriptura, doncs, i a través d'ella, aquest llibre convida a perdre's per les seves senderes, a llegir i a gaudir d'un altre llibre, el gran llibre de la vida.

Divendres
19
nov
Gratuït
Finalitzat