“THE INSTRUMENT” amb Maya Carroll #desembrendansa21#workshops

Taller de composició instantània amb Maya M Carroll

Compra
120 €
Diumenge 12 de desembre | 18:00 h

Dissabte 11 desembre: 9 a 12  i 14.30-17.30 h

Diumenge 12 desembre: 14.30-18.30 h


THE INSTRUMENT. Workshop

Les classes de composició instantània ofereixen una pràctica tàctil i reflexiva, articulant el cos amb el temps, l’espai i la imaginació. La pràctica ens compromet en temps real amb la composició, fomentant la fluïdesa, la precisió i la saviesa corporal com una via per la dansa i la performance. Implicar atenció, musicalitat, consciència col·lectiva i personal; el treball aprofundeix en el sentit de la presència, l'elecció i la visió, i es focalitza en la interacció entre moviment i imatge. Unint aquests elements en el procés de creació de dansa, la pràctica esdevé fascinant per les relacions entre éssers humans, entorns i narracions coreogràfiques.

Durant aquests dos dies intensius de taller, la nostra pràctica focalitzarà en els temes del tacte, el reconeixement, el ritme i la musicalitat.

 

MAYA M. CARROLL

Maya Matilda Carroll és coreògrafa, intèrpret, mentora i professora independent, amb seu a Berlín des del 2004. En els darrers catorze anys  ha creat més de 30 obres, des de peces solistes fins a grups extensos. Ha col·laborat amb artistes i intèrprets de procedències diverses; ballarins, artistes visuals, poetes, músics, actors, cantants d’òpera, escenògrafs i dissenyadors de llum. Maya ha estat fent ballar de manera independent, a més de rebre l'encàrrec de crear peces per a teatres estatals, companyies independents i acadèmies de dansa. La seva obra està ancorada en el punt de trobada entre allò tangible i imaginat; realitat i mite, extrets des de i cap a l'expressió il·limitada del cos que balla.

 

Dirigeix ??regularment classes / tallers a Berlín i internacionalment. En els darrers catorze anys,  ha estat professora convidada a la Universitat HZT (Berlín), Staatstheater Kassel (Johannes Wieland), Theatre Greifswald (Jan Pusch), Impulstanz (Viena), Fabrik Potsdam, Carte Blanche (Bergen), CND Lyon, CNSMD Lió, CCNR Rillieux (Cie Yuval Pick), Le Pacifique / CDC (Grenoble), Kelim Choreography Center (Israel) i SEAD Academy (Salzburg) per nomenar alguns.

www.theinstrument.org

Diumenge
12
des