Taller Paisatges Improvisats

Maria Mora i Guillem Rodri

Compra
50 €
Del 20.06.21 al 25.09.21 | 10:30 h

Intensiu de dansa improvisació amb música en viu per a persones adultes, dirigit a tots els nivells amb un mínim d’experiència bàsica en dansa.

 


Horaris: de 10:30 a 13:30 h i de 14:30 a 16:30 h (5 hores)

Lloc: Escola Municipal de Dansa de Celrà
Improvisació és la capacitat de desenvolupar un discurs que dialoga entre la inquietud creativa de l’individu i la mateixa dansa en curs. En el procés d’improvisació es desenvolupa l’escolta, la presa de decisions, l'obertura i l'acceptació del que ocorre. Improvisar és surfejar en el procés creatiu que neix i es desenvolupa en l’instant.
Treballarem per a arribar a un estat corporal disponible i perceptiu per a dur a terme el nostre procés compositiu. Un viatge per descobrir les característiques de la nostra dansa i aprofundir-hi.
Treballarem el nostre solo i la dansa en grup, a nivell grupal donant suport al treballant comú tot respectant l’individual.
Tindrem el plaer de treballar amb música en viu, i d’investigar en la relació entre música i dansa, entre so i moviment construint juntes paisatges improvisats."
 

MARIA MORA

Ballarina-intèrpret i improvisadora, professora d’Axis Syllabus, docent del moviment, dansa contemporània i Contact Improvisació.

Apassionada i curiosa, comença a estudiar al Conservatori de Tarragona, més tard viatja a Brussel·les durant 5 anys per continuar el seu desenvolupament, on rep entrenament de diferents mestres i experimenta diferents estils a Jette Studio, Hybrid Studio i La Raffinerie.

El 2007 descobreix l'Axis Syllabus i s'involucra en la xarxa internacional d’investigació; ASIRN. N'és mestra certificada. Avui és l'única instructora a nivell espanyol.

Artísticament treballa com a intèrpret i investigadora en la dansa improvisació i la composició a temps real, s’identifica i valora molt el treball de Julyen Hamilton, Katie Duck i Sònia Sanchez així com d’altres professionals d’aquest camp. Treballa el Soundpainting, amb el Col·lectiu Free't amb el que treballa fa 10 anys amb varis espectacles. És també activa des de fa 14 anys en el Contact Improvisació, ensenya i participa en el seu desenvolupament.

Escollida com a coreògrafa en el projecte Balla’m un Llibre per l’APDC amb “Un instant”

Duo Herbes Silvestre amb el percussionista Dominique Chanteloup (França). Duo Arima, amb la peça Quasi Serenor amb el contrabaixista Rafel Esteve (Catalunya). DuoDau amb el músic Arnau Millà i forma part de la plantilla d'intèrprets de la companyia de teatre ZumZumTeatre amb l’espectacle HIPPOS.

GUILLEM RODRI

M’autodefineixo com a artista polièdric. Format en el dibuix i la il·lustració i simultàniament amb la música “undergraund”.  Segueixo uns set anys de diferents treballs amb l’audiovisual (curts, documentals, llargs i videodanses).

Els últims anys, descobreixo la trompeta i amb la influència de l’Aikido entro dins el món de la dansa.

La suma d’aquest coneixement em porta a la performance. Sóc el primer president d’As d’Arts i formo part d’aquest col·lectiu.

Actualment col·laboro amb la ballarina Maria Mora, tant impartint tallers com en performances.

 
Dissabte
25
set