KUN DANCE

amb Dominik Borucki #tardor

Compra
40 €
Dissabte 30 d'octubre | 10:00 h

Kun Dance Ballar - improvisar - investigar - créixer  Kun (??) és una paraula àrab que fa referència a l'acte de manifestar, existir o ser. Alhora K'un en el tradicional Llibre de les Mutacions de la xinesa és el símbol del que és receptiu. 

Kun Dance és una pràctica d'autoconeixement a través de la dansa improvisació. Aquesta pràctica és tant artística com terapèutica.

Busquem conèixer-nos millor, conèixer els nostres impulsos vitals i els nostres patrons personals. Ens movem entre els impulsos d'ànima, ombra i màscara per a crear danses que sigui significatives per nosaltres; vam crear mons simbòlics compartits, reescrivim les nostres pròpies històries, entrenem la nostra presència (escènica) i la nostra comunicació per adquirir una mirada interna del que cal fer en cada moment de la improvisació.

Kun Dance s'adreça a qualsevol persona que gaudeix de la dansa improvisació i té ganes d'investigar amb moviment i cos

Per a més informació sobre el treball de Borucki: www.dominikborucki.com Dominik Borucki és ballarí, actor i coreògraf alemany amb una àmplia trajectòria internacional. Resideix a Cardedeu / Barcelona i treballa a part de la dansa contemporània amb la teràpia psicocorporal, l'artteràpia i la sanació. Des de 1994 imparteix classes i presenta les seves obres de dansa en més de 15 països d'Amèrica, Europa i l'Índia. El seu especial interès, sigui en els tallers o en les actuacions, és la improvisació com a art independent en escena.
Dissabte
30
oct